РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ: ПРОГРАМУ АТ «ОПЕРАТОР РИНКУ» ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ ОБІЗНАНОСТІ ПРО РОБОТУ РИНКУ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ УКРАЇНИ ПІДТРИМАВ ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ

10.06.2024

ДП  «Гарантований покупець» став партнером АТ «Оператор ринку», підтримавши програму щодо підвищення обізнаності про роботу ринку електричної енергії України. Лікнеп учасникам другої групи програми про особливості торгівлі електроенергією на ринку двосторонніх договорів провів керівник департаменту торгівельних операцій на ринку електроенергії Максим Диренко.

Також, на запрошення товариства, про взаємодію учасника ринку з оператором системи передачі учасникам другої групи розповів екскерівник Миколаївобленерго та Хмельницькобленерго Вадим Данилків.

Група була представлена трейдерами, виробниками, постачальниками електричної енергії та компаніями з ринку газу. Представники українських енергетичних компаній набули нових знань та структурували свої знання з інформацією від лекторів програми АТ «Оператор ринку».

Працюємо спільно над наближенням Перемоги України – дохід, отриманий за надання послуги, АТ «Оператор ринку» перерахує на потреби Збройних сил України.

Продовження програми очікується з кінця серпня 2024 року у відповідності до наповненості групи. Запрошуємо бажаючих на програму АТ «Оператор ринку» щодо підвищення обізнаності про роботу ринку електричної енергії України. Деталі  за посиланням https://www.oree.com.ua/index.php/newsctr/n/23229.

Консультації щодо програми можна отримати, зателефонувавши за номерами телефонів: (044) 205-01-91; (044) 205-01-26 або надіславши запит на daree@oree.com.ua