До уваги учасників ринку!

01.11.2023

10 листопада 2023 року АТ «Оператор ринку» збирає на одному майданчику експертів галузі – учасників ринку електричної енергії – для того, щоб поговорити про нові правила гри для українського бізнесу після об’єднання організованих сегментів ринку електроенергії України та Європи.

З вітальним словом виступить заступниця міністра енергетики України Світлана Гринчук.

Про розширення регіонального співробітництва операторів системи передачі та об'єднання балансуючих ринків розповість директор з ринкових операцій НЕК "Укренерго" Олександр Стремоух та керівник відділу організації та контролю робіт з нормативного забезпечення Департаменту науково-технічних розробок та нормативного забезпечення Дирекції ринкових операцій НЕК «Укренерго» Олександр Сміленко.

Заступники генерального директора АТ «Оператор ринку» Даніїл Петренко та Андрій Чайчевський презентують особливості об’єднання організованих сегментів ринку електричної енергії України з глобальним ринком Європейського Союзу та розкажуть про ціноутворення на ринку «на добу наперед» і внутрішньодобовому ринку України та Європи.

Модератор заходу – генеральний директор АТ «Оператор ринку» Олександр Гавва.

Просимо зареєструватися на захід до 18:00 3 листопада* за посиланням.

*Захід відбудеться у офлайн форматі. Кількість місць у залі обмежена, а тому рекомендовано делегувати одну особу з компанії.

У цілях безпеки про місце проведення заходу повідомимо додатково на e-mail адресу, яку ви вкажете під час реєстрації.

До зустрічі!

 

З повагою –

команда «Оператора ринку»