ТУРБОТА ПРО ТИХ, ХТО НА ВІЙНІ, СТАЛА ДЛЯ НАС ТАКИМ ЖЕ ВАЖЛИВИМ ЗАВДАННЯМ, ЯК ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ БЕЗПЕКИ ДЕРЖАВИ

10.06.2022

Турбота про тих, хто на війні, стала для нас таким же важливим завданням, як забезпечення енергетичної безпеки держави. Наша підтримка захисників виражається у щомісячній сплаті податків, волонтерстві й молитві за тих, хто зараз перебуває у справжньому пеклі.

У лютому частину своєї зарплатні ми перерахували Збройним силам України, а в червні для потреб української армії передали Mercedes Vito, куплений керівництвом «Оператора ринку» за власні заощадження. Наша профспілкова організація забезпечила військовою амуніцією працівників, які 24 лютого приєдналися до тисячі хоробрих українських воїнів. Наш Олександр, Богдан і Віталій у мирному житті працювали юристами, Дмитро відповідав за видачу КЕПів. Зараз вони на сході та півдні країни воюють за свободу та територіальну цілісність України. Двоє з них віч-на-віч зустрілися з ворогом у Бучі та Ірпені…

Ми всі зустріли війну в столиці, більшість перебувала у Києві у найважчий для міста і області період. У відносній безпеці ми дбали про торги електричною енергією і щодня сигналізували бізнесу, що думати про завтра під час війни це наш сміливий обов’язок. Віримо в перемогу над рашистами і це не дає нам падати духом. Дякуємо ЗСУ за кожен новий день і можливість працювати та забезпечувати електроенергією бізнес. Слава Україні!

З вдячністю

команда "Оператора ринку"