«ОПЕРАТОР РИНКУ» ОТРИМАВ МІЖНАРОДНИЙ СЕРТИФІКАТ ПРО ВІДПОВІДНІСТЬ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЩОДО ПРОТИДІЇ КОРУПЦІЇ ВИМОГАМ ISO 37001

31.08.2021

Державне підприємство «Оператор ринку» успішно пройшло міжнародний аудит на відповідність системи управління щодо протидії корупції вимогам стандарту ISO 37001 та отримало сертифікат міжнародного зразка.

Аудит проводила компанія PECB Ukraine, яка є офіційним представником в Україні сертифікаційного органу PECB Group Inc - світового лідера у навчанні і сертифікації персоналу, сертифікації систем корпоративного управління і продуктів відповідно до вимог міжнародних стандартів - за підтримки USAID Проєкту енергетичної безпеки в Україні.

Нагадаємо, «Оператор ринку» працює на основі Антикорупційної програми та Антикорупційної політики. Чітке дотримання етичної поведінки всіма працівниками підприємства сприяє якісному функціоналу, підвищенню репутації та уникненню потенційних ризиків хабарництва, участі у корупційних діях, що може призвести до підриву репутації та втрати довіри до «Оператора ринку».

Задля формування у працівників підприємства сталого розуміння «нульової толерантності» до проявів корупції, Уповноваженим із антикорупційної діяльності ДП «Оператор ринку» проводиться роз’яснювальна робота. На виконання вимог антикорупційного законодавства та реалізації положень Антикорупційної програми на підприємстві проводяться антикорупційні перевірки контрагентів. Чітко визначено та регламентовано роботу з викривачами, у співпраці з відділом персоналу здійснюється перевірка кадрів.